• تاریخ انتشار : 1402/10/19 - 11:41

اعلام تاریخ انتخاب واحد دانشجویان علوم پایه و فیزیوپاتولوژی

قابل توجه کلیه دانشجویان رشته پزشکی مقطع علوم پایه و مقدمات بالینی

درنیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402

جهت ثبت انتخاب واحددر سیستم هم آوا استفاده از مرورگر موزیلا فایرفاکس و یا مرورگر گوگل کروم الزامی می باشد.

تاریخ شروع کلاسها :  ترم اول، ترم سوم، ترم چهارم، ترم پنجم­، ترم ششم و ترم هفتم  1402/11/14می­باشد و ترم دوم  1402/11/23می باشد.

*جهت اطلاع از دروس الزامی ارائه شده به سایت معاونت آموزشی دانشکده  پزشکیhttps://edumsp.sbmu.ac.ir/در قسمت تقویم آموزشی و امتحانات مراجعه نمائید.

ورودی سال (دروس الزامی)

تاریخ ( دروس الزامی)

روز ( دروس الزامی)

ترم ورودی

(دوره انتخابی)

تعداد واحد مجاز برای ثبت در وب  سایت دانشجو

دروس

(دوره انتخابی)

بهمن   99 و ماقبل  (ترم هفتم)

26/10/1402

بهمن  1402  (ترم اول )

توسط آموزش انجام میگردد

-

دانشجویان موظفند در تاریخ های تعیین شده در جدول بالا نسبت به ثبت انتخاب واحد اینترنتی خود  در سامانه هم آوا(medical.sbmu.ac.ir) وهمچنین تاریخ پرداخت شهریه که در سایت انتخاب واحد قابل مشاهده می باشد اقدام نمایند (عواقب ناشی از عدم انتخاب واحد اینترنتی در موعد مقرر و مسئولیت کامل آن به عهده دانشجو می باشد(.

2- دانشجویانی که به علت مشکلات آموزشی )نگذراندن واحد، مشروطی و...) امکان دسترسی به برخی از واحدها را نداشته باشند، باید انتخاب واحد اولیه خود را درهمان زمان مقرراعلام شده به صورت اینترنتی انجام دهند.

3- دانشجویان ، در تاریخ های انتخاب واحداینترنتی، از مراجعه حضوری به دانشکده خودداری نمایند.

4- مسئولیت عدم توجه در انتخاب واحد و عدم تأیید آن تا تاریخ فوق، به عهده دانشجو خواهد بود. و از حضور دانشجویان درجلسه کلاسها ممانعت بعمل خواهد آمد.

5- لازم به ذکر است دانشجویان شهریه پرداز پردیس خودگردان در صورت عدم پرداخت به موقع شهریه واحدهای درسی توسط سیستم حذف می گردند و مسئولیت عواقب آموزشی آن متوجه شخص دانشجو خواهد بود و دانشکده و پردیس هیچگونه تعهدی در مورد ثبت واحدها خارج از موعد مقرر نخواهند داشت.

6- پرداخت شهریه دانشجویان پردیس خودگردان :دانشجویان موظفند در تاریخهای تعیین شده در جدول بالا انتخاب واحد خود را در سامانه ثبت و در زمان تعیین شده نسبت به پرداخت شهریه از طریق سایت اقدام نمایند - عواقب ناشی از عدم پرداخت شهریه برعهده دانشجو می باشد.

7- تاریخ های اعلام شده جهت ثبت انتخاب واحد اینترنتی، به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد، لذا ضروری است دانشجویان (روزانه وپردیس) درموعد مقررنسبت به ثبت دروس (ورودی خود) در سامانه هم آوا اقدام نمایند.

آموزش دانشکده پزشکی

• در پرداخت شهریه دو هفته فرصت می باشد.

• گروه خبری : گروه های مطالب,عمومی
کلید واژه